Pedagogisk leder

Ønsker du en hverdag fylt med glede! Der du er barnas midtpunkt og bauta! Da vill vi gjerne jobbe med deg💖

Vil du utgjøre en forskjell i barnas liv!

Våre gode medarbeidere Nina skal gå av med pensjon og vi søker nå etter en barnehagelærer som ønsker å være med å videreutvikle Smeden barnehage for de minste barna. Temaene vi vektlegger er livsmestring og inkludering, barns medvirkning, språkets betydning for sosialt samspill, relasjoner og lek. 

 Vi søker etter deg som brenner for friluftsliv og elsker å formidle gleden av å være ute sammen i naturen. Du får muligheten til å være med å videreutvikle turområdene rundt Smeden barnehage.

Vi ønsker at du er interessert av å holde deg faglig oppdatert og liker din rolle i å veilede de ansatte på din avdeling og resten av huset. Ved å reflektere og evaluere barnehagehverdagen, utvikles avdelingen og barna sammen med deg og de ansatte.

 Vi har jobbet med den autoritative voksen rolle de siste årene, med blant annet Pål Roland. Vi søker derfor etter en varm, raus og trygg voksen som ønsker å fordype seg mer i voksenrollens betydning for relasjonskvalitet mellom barn, foreldre og ansatte.  

Om du brenner litt ekstra for musikk og musikkens betydning for språkutvikling er det et ekstra pluss.

Vi har egen kokk som lager maten sammen med barna. Hun hjelper også til med å utvikle vår kjøkkenhage, hvor vi kan dyrker våre egne grønnsaker.Som en del av vårt team skal du bidra til en inkluderende barnehagehverdag for små og store. Raushet, varme og tydelige rammer er med på å skape en inkluderende barnehagevardag.

 Er du er en tydelig, raus og varm voksen som viser entusiasme for faget og arbeidsplassen vår så er det bare å søke!

Vi ønsker at du er godkjent barnehagelær. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi følger PBL sin tariff og pensjonsordning, og tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår.

Kjenner du deg igjen, så kanskje du og dine interesser passer inn her hos oss?

Søknadsfrist: 13.07.23

Vi ønsker at du kan starte 14.08.23 eller etter avtale.

Om du har spørsmål om stillingene, eller barnehagen er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder, Marie Sesserud tlf: 902 40 943

Se også vår hjemmeside for mer informasjon smedenbarnehage.no, Facebook og Instagram

Søknad med Cv sendes til:

Daglig leder Marie Sesserud på epost. post@smedenbarnehage.no

Vitnemål, attester og opplysninger om referanse må tas med til et eventuelt intervju. Godkjent politiattest må fremlegges før ansettelse.