Pedagogisk leder

Er du nyskapende og leken, som trives i lag med positive mennesker? Da vil vi ha deg med på laget!💖

Vi ønsker å forsterke vår pedagogteamet med deg som brenner for å utvikle barnas lekeferdigheter i små og store grupper.

De siste årene har vi har jobbet med den autoritative voksenrollen betydning for barns utvikling med blant annet Pål Roland i være sammen prosjektet. Dette innebærer blant annet å være tilstedeværende voksne som har høyt fokus på gode relasjoner med barna. Vi ønsker nå å forsterke lederteamet med en ekstra pedagog i 50-60% prosjekt stilling som skal arbeide målrettet med de behov barnegruppene har. Det kan være småprosjekter innom språk, sosialt samspill eller leskeferdigheter med fokus på inkludering. Du skal også kunne gå inn i pedagogisk leder rolle ved behov i korte perioder.

Fremover vil vi i tillegg til gode relasjoner ha fokus på å bruke naturen som en pedagogisk arena og et unikt læringsmiljø for barna. Vi har et unikt uteområde, med skog og kupert terreng, inne i barnehagen som vi ønsker å utvikle mer. I nærområdet har vi fine turområder og vi holder på å utvikle en gapahuk i nærområdet. Vi gleder oss til å ta i bruk nærområdene mer.

Temaene vi vektlegger er livsmestring og inkludering, barns medvirkning, språkets betydning for sosialt samspill, relasjoner og lek.

Vi ønsker at du er interessert av å holde deg faglig oppdatert og liker din rolle i å veilede de ansatte på din gruppe og resten av huset. Ved å reflektere og evaluere barnehagehverdagen, utvikles avdelingen og barna sammen med deg og de ansatte. Vi ser på våre ansatte som vår viktigste ressurs og investerer systematisk i de ansattes kompetanse og utvikling.💖

Vi søker derfor etter en varm, raus og trygg voksen som ønsker å fordype seg mer i små prosjekter som utvikler barnegruppen og hela barnehagen.

Om du brenner litt ekstra for musikk og musikkens betydning for språkutvikling er det et ekstra pluss.

Vi har egen kokk som lager maten sammen med barna. Hun hjelper også til med å utvikle vår kjøkkenhage, hvor vi kan dyrker våre egne grønnsaker.

Er du en leken, positiv, raus og varm voksen som viser entusiasme for faget og arbeidsplassen vår så er det bare å søke!

Som en del av vårt team skal du bidra til en inkluderende barnehagehverdag for små og store. Raushet, varme og tydelige rammer er med på å skape en inkluderende barnehagevardag.

Vi ønsker at du er godkjent barnehagelær. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi følger PBL sin tariff og pensjonsordning, og tilbyr gode lønns- og arbeidsvilkår.

Vi søker nå en barnehagelærer/pedagogisk leder i 50-100% prosjektstilling frem til 14.08.24, med mulighet for forlengelse om prosjektet er vellykket.

Kjenner du deg igjen, så kanskje du og dine interesser passer inn her hos oss?

Søknadsfrist: 13.11.23

Vi ønsker at du kan starte så raskt som mulig etter avtale.

Om du har spørsmål om stillingen, eller barnehagen er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder, Marie Sesserud Tlf 902 40 943

Se også vår hjemmeside for mer informasjon smedenbarnehage.no, Facebook og Instagram

Søknad med Cv sendes til:

Daglig leder Marie Sesserud på epost. post@smedenbarnehage.no

Vitnemål, attester og opplysninger om referanse må tas med til et eventuelt intervju. Godkjent politiattest må fremlegges før ansettelse.